Notice: Undefined variable: classes in /var/www/vhosts/deleeuwenbrug.com/httpdocs/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single-portfolio.php on line 54
class="post-76 portfolio type-portfolio status-publish has-post-thumbnail hentry">
Bram
19/11/2020
In de Leeuwenbrug kan ons bedrijf verder groeien
Met een lijst van kantoorgebouwen waar we wilden zitten, gingen we Deventer door. De ene plek bleek te klein, de andere had een enorme huur. Of we liepen ergens binnen en werden aangekeken met een blik van ‘wat kom jij hier doen?’. We waren al snel door de eerste locaties heen.

Welkom

Op ons lijstje stond ook De Leeuwenbrug. We kenden het nog als het oude gemeentehuis. Hokkerig en oubollig. Maar na die renovatie…wauw. De Leeuwenbrug was volledig gerestyled. De industriële en hippe look sprak ons direct aan. En de ontvangst was gewoon goed. Bij binnenkomst zagen we onze namen op het scherm staan. We voelden ons welkom. 

 

Ruimte voor groei

Samen met mijn compagnon ben ik eigenaar van Oostkracht10. We helpen bedrijven en overheden met veiligheidsvraagstukken, vergunningen en milieuadvies. We begonnen in het Havenkwartier in Deventer. Een hip gebied en een prima plek voor ons bedrijf als start-up. Maar we wilden groeien. Helaas was daar op die locatie geen ruimte voor. Gelukkig is die ruimte er wel in De Leeuwenbrug. Hier kan Oostkracht10 verder groeien. De verhuurder, DC Vastgoed, is heel flexibel daarin. Ze denken met je mee en staan open voor ideeën. Zo hadden we afgelopen week nog een teamborrel op het dakterras, het hoogste terras van Deventer met een waanzinnig uitzicht over de stad. Dat kan gewoon. 

Eerste verdieping

Normaal gesproken zitten we met twaalf mensen op de eerste verdieping van De Leeuwenbrug. Vanwege Corona is de bezetting nu lager. We kozen bewust voor een ruimte op de eerste verdieping, zodat we meer aansluiting hebben met de receptie en het restaurant op de begane grond. Het voelt dan wat meer van ons dan wanneer we veel hoger in het gebouw zitten. 

 

Inrichting

De inrichting van onze ruimte lieten we over aan het bedrijf dat onze huisstijl gemaakt heeft. Zij maakten een industrieel ontwerp met veel groen. Bijzonder is de ‘zeecontainer’ in het midden van de ruimte. Een plek waar je samen even kunt overleggen. Boven ons hangen klimaatpanelen. Qua uitstraling past dat ook veel beter bij ons dan van die saaie systeemplafonds. De klimaatpanelen zorgen enerzijds voor individuele belichting. De lichten gaan aan als iemand op die plek werkt. Anderzijds zorgen ze voor een goede klimaatbeheersing en akoestiek. Er zitten kleine gaatjes in waar zowel warme als koude lucht door stroomt. 

 

Perfecte ligging

Met het station ernaast, het centrum voor de deur en een ruime parkeergarage eronder is voor ons de ligging helemaal prima. Het pand voelt gewoon als een jas.


Notice: Undefined variable: aCategories in /var/www/vhosts/deleeuwenbrug.com/httpdocs/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single-portfolio.php on line 243
Reserveer vergaderzaal