Ondernemen en werken

Next level

Next level, wat houdt dat in? Het antwoord is voor iedereen verschillend. Voor de een zit het in de uitstraling, locatie of het duurzame karakter van het gebouw. Terwijl anderen juist de 30 collega huurders of de veelheid aan voorzieningen noemen.

De ruime ontvangsthal bijvoorbeeld, maar ook de stomerijservice, fitnessruimte mét of zonder personal trainer, de next level vergader- en overlegruimten en de luxe koffie van Coffeemania.

vóór, tijdens of na werktijd

Gratis sporten

Drukke agenda? Kom dan vóór, tijdens of na werktijd gratis sporten in de fitnessruimte op de begane grond. Je vindt hier alle faciliteiten voor krachttraining en cardio en indien gewenst kan een personal trainer je begeleiden.

Eenvoudig

Extra capaciteit

Tijdelijk extra capaciteit nodig? Dankzij de managed offices, vergaderruimtes en flexibele werkplekken in De Leeuwenbrug kun je te allen tijde eenvoudig tijdelijk opschalen.

Voorbereid voor een

Duurzame toekomst

De Leeuwenbrug beschikt over energielabel A en is voorbereid op de toekomst, dankzij een efficiënt klimaatsysteem met koelplafonds en ledverlichting. Uniek is dat elke huurder een eigen energiemeter heeft.

Maar onze ambities gaan verder. Zo gaan we zonnepanelen installeren en stimuleren we afvalscheiding. Huurders betrekken we actief in het bewust omgaan met energie, zonder dat het ten koste gaat van comfort en een prettig werkklimaat.

Reserveer vergaderzaal