Ben je opzoek naar een flexplek in Deventer. Dan ben je bij De Leeuwenbrug aan het juiste adres. Bij de Leeuwenbrug werk je in een rustige werkomgeving aan al je werkzaamheden.

De Leeuwenbrug beschikt over ideale faciliteiten. Tijdens je werk geniet je van een uitstekende koffie, supersnel internet en ontmoet je snel en gemakkelijk andere flexwerkers en ondernemers.

Geweldige ligging

De Leeuwenbrug is uitstekend bereikbaar vanuit alle rijrichtingen en met het openbaar vervoer. Het bus- en treinstation van Deventer ligt letterlijk naast het gebouw en aan de belangrijkste doorgaande weg. Er is genoeg parkeerruimte en een veilige parkeergarage onder het gebouw. Vanaf De Leeuwenbrug loop je zo de sfeervolle en levendige monumentale binnenstad van Deventer in. Je vindt daar gezellige terrasjes, goede restaurants en leuke winkels. Ook heb je een prachtig uitzicht over de IJssel en de uitgestrekte omgeving.

Vergaderzalen

Naast flexplekken hebben we ook verschillende vergaderzalen, die de ideale oplossing aanbieden voor een goede vergadering. De ruimtes zijn ook ideaal voor coachsessies, trainingen of presentaties van 2 tot 12 personen.

Flexwerken

Ben je (nog) niet toe aan een eigen kantoorruimte in De Leeuwenbrug, maar wil je wel de beleving van next level flexwerken? Boek dan een van onze representatieve flexplekken met bijbehorende faciliteiten. Je kunt gratis gebruik maken van een volledige ingerichte keuken met vaatwasser, koffie en thee. Tegen betaling kun je ook gebruik maken van de diensten en producten van Coffeemania, de vergaderfaciliteiten, etc.

Reserveer vergaderzaal