Notice: Undefined variable: classes in /var/www/vhosts/deleeuwenbrug.com/httpdocs/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single-portfolio.php on line 54
class="post-75 portfolio type-portfolio status-publish has-post-thumbnail hentry">
Bram
19/11/2020
80 procent van onze doelgroep reist met het openbaar vervoer
Naast het station. Dat was eigenlijk de belangrijkste eis voor ons. Ideaal voor onze doelgroep studenten en starters waarvan 80 procent met het openbaar vervoer reist. We zijn een arbeidsbemiddelingsbureau voor jonge ingenieurs in de gebouwde omgeving. Met Enginear helpen wij ze de overgang van studeren naar werken te maken. Na het volgen van bijvoorbeeld de opleiding bouwkunde of civiele techniek (MBO, HBO of WO) is hun beeld van het vak nog beperkt. Welke kant ze op willen en wat ze precies willen doen is dan vaak nog niet duidelijk. Daarom komen ze naar ons.

Hoe we in Deventer terecht kwamen

Enginear begon in Gouda. Daar zat toen ook ons netwerk. Maar we wilden groeien en meer klanten bedienen. We besloten nog een kantoor in Oost Nederland te openen. We kozen voor Deventer vanwege de centrale ligging en de goede treinverbindingen. Aangezien De Leeuwenbrug het meest dichtbij het station ligt, was de keuze snel gemaakt.

 

Nieuw en fris

Dat we niet in de oude meuk van een ander hoefden te zitten, maakte het nog aantrekkelijker voor ons. De kantoorruimte was helemaal nieuw en het pand was net gerenoveerd. Een frisse ruimte die we volledig zelf mochten inrichten. We namen een interieurspecialist in de arm die het verhaal van Enginear terug liet komen in de inrichting van de ruimte. Daarnaast lieten we een eigen keuken bouwen in de ruimte.

Flexibele plekken

We zijn met z’n zessen in Deventer, maar we hebben vier bureaus. De hele dag achter een bureau zitten is namelijk niet helemaal ons ding. Daarom kozen we bewust voor extra krukken en banken. Als je veel belt, wil je ook gewoon een rondje kunnen lopen en even ergens anders zitten. Staand werken doen we ook. Of we zitten met een klant beneden in het restaurant. Voor grotere groepen reserveren we een vergaderzaal. We houden van flexibele plekken en daar kregen we genoeg vrijheid in.

Door de stad

Even een wandeling door de stad. Nog zo’n fijn voordeel van de ligging van De Leeuwenbrug. Ik ben zelf in Deventer geboren dus ik ken de stad en kom er graag. Tussen de middag of na het werk, al is het maar een klein ommetje. Vervolgens wandel ik weer terug naar De Leeuwenbrug.


Notice: Undefined variable: aCategories in /var/www/vhosts/deleeuwenbrug.com/httpdocs/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single-portfolio.php on line 243
Reserveer vergaderzaal