VERGADEREN IN DEVENTER


Op zoek naar een prettige en unieke vergaderruimte in Deventer, die ook nog eens goed bereikbaar is? Dan ben je bij de Leeuwenbrug op het juiste adres! De Leeuwenbrug beschikt over representatieve kantoorruimtes, spreekkamers, flexwerkplekken en vergaderruimtes. De Leeuwenbrug is een uniek en opvallend gebouw en ligt naast het centraal station in het historische centrum van de Hanzestad Deventer. De vergaderruimtes in de Leeuwenbrug zijn optimaal voor een vergadering, coachsessie, training of presentatie.

VOORZIENINGEN


De Leeuwenbrug beschikt over zowel open vergaderruimtes en flexplekken, als over gesloten vergaderruimtes, spreekkamers, kantoorruimtes. Alle ruimtes bieden maximaal comfort door de moderne klimaatsystemen en andere duurzame voorzieningen. U kiest de ruimte die bij u past. Bij gebruik van de vergaderzaal en spreekkamer kan er gratis gebruik gemaakt worden van flipover, whiteboard, beamer, schrijfmateriaal, WIFI, koffie, thee en water.

UITSTEKENDE LOCATIE


De Leeuwenbrug is voor iedereen goed bereikbaar. Komt u met uw auto naar de vergadering in Deventer? Vanaf de A1 is het ongeveer 7 minuten rijden naar De Leeuwenbrug. De auto kunt u parkeren in de parkeergarage onder het gebouw.
De Leeuwenbrug ligt naast het trein- en busstation in Deventer en is daardoor zeer goed te bereiken met het OV.
Na het vergaderen nog even de stad in? De Leeuwenbrug ligt in het hart van Deventer, er zijn dan ook voldoende winkels en terrasjes in de buurt om na de vergadering even te ontspannen.

VOORDELEN VAN VERGADEREN IN DE LEEUWENBRUG IN DEVENTER


• Er zijn vergaderzalen, spreekkamers en flexwerkplekken aanwezig. Wanneer u tijd heeft tussen twee afspraken kunt u op één van deze plekken aan de slag.
• Op de begane grond is een coffeebar met lunchmogelijkheden aanwezig. Toe aaneen pauze tijdens het vergaderen? U hoeft niet ver voor een lekkere bak koffie of een broodje.
• Het gebouw is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer en ligt midden in het centrum van Deventer.

VERGADERRUIMTE IN DEVENTER HUREN?


Heeft u interesse in een van onze vergaderruimtes of wilt u eens langskomen in Deventer om de ruimtes te bekijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0570-612 243 of info@deleeuwenbrug.com.


Vergaderzaal reserveren
Holler Box